Make it simple,
but significant.

Meer dan ooit hebben we behoefte aan een thuisStudio Twentyfour begrijpt deze behoefte en biedt daarom ondersteuning aan in de vorm van een advies, ontwerp en realisatie. 

Een goed plan gaat je namelijk zoveel tijd en geld besparen! We gaan samen voor een tijdloos ontwerp waar je jaren mee vooruit kan. Een interieur dat past als een maatpak, speciaal voor jou gemaakt. 

Een compleet ontwerpproces is in vijf fases onder te verdelen. Van de eerste kop koffie, tot aan de bouwbegeleiding.  

Hoe zo’n proces verloopt, staat hieronder beschreven.  

 

Fase 1

Intake gesprek.

Het ontwerpproces begint altijd met een kop koffie en een gesprek. Dit kan bij jou/jullie thuis, online of in mijn kantoor aan huis. Het duurt ongeveer een uur maar als er meer tijd nodig is, is dat geen probleem. Ik heb een persoonlijke benadering in mijn opdrachten en vind het belangrijk dat jullie je begrepen voelen en dat er een klik is. Ik ga immers met iets heel persoonlijks aan de slag, namelijk jouw/jullie thuis. 

We beginnen dan ook met een intake gesprek waarin we gezamenlijk jullie pinterest borden, bestaande bouwtekeningen en persoonlijke wensen en eisen gaan doorlopen. Door samen naar beelden te kijken en wensen te bespreken, geven jullie mij de gelegenheid kritische vragen te stellen waardoor ik als ontwerper goed bewapend het ontwerpproces mee kan starten. 

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont!

 

 

Ervaar het gemak van een
professioneel interieurontwerp.

Fase 2

Creatief proces.

Na het intake gesprek kan het creatieve proces starten. Er wordt als eerst een overkoepelend concept bedacht dat past bij de input die vanuit het gesprek is voortgekomen. Vanuit hier worden de eerste schetsen gemaakt en wordt het ontwerp 2D of 3D uitgewerkt. Wanneer deze zijn afgerond, wordt het ontwerp gedocumenteerd in een presentatie die digitaal wordt toegestuurd. Uiteraard plannen we een moment in om deze samen te bespreken en licht ik vragen toe. 

 

 

Fase 3

Aanpassingsronde.

Wanneer het eerste ontwerp is ontvangen en besproken heeft u een week de tijd om het e.e.a. te laten bezinken. Hierna bent u aan zet, u stuurt een lijst met feedback om te verwerken. Het is logisch dat u zaken tegenkomt die u aanspreken maar ook dat u bepaalde onderdelen in het ontwerp toch liever anders ziet. Zie een ontwerp dan ook echt als een proces, het groeit en ontwikkeld. Juist door met elkaar in gesprek te blijven, zullen we hier het meest uit halen! 

 

 

Fase 4

Materialiseren.

Bij het presenteren van het definitieve plan, nemen we gezamenlijk de kleuren en materialen door. Dit gesprek vindt plaats op locatie, zodat u alle materialen kunt zien en voelen. Zo komt het ontwerp echt tot leven!

Wanneer deze kleuren en materialen zijn vastgesteld, worden werktekeningen gemaakt voor de uitvoerende partijen. Denk hierbij aan interieur bouwers en aannemers. Mocht u de behoefte hebben, heeft Nikki een groot netwerk aan professionals aan wie zij u zou kunnen voorstellen om uw project tot een goed einde te brengen.  

 

Fase 5

Bouw- en aankoopbegeleiding

Wanneer het materialisatie gesprek heeft plaatsgevonden, zit het ontwerp proces erop!  Hierna heeft u de mogelijkheid om de diensten van Studio Twentyfour in te zetten voor het vervolgtraject; esthetische bouw- en aankoopbegeleiding

Hier krijgt u ondersteuning in het vinden van de juiste partijen om mee samen te werken, worden (indien nodig) door Nikki bouwergaderingen bijgewoond of geïnitieerd om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan en wordt ervoor  gezorgd, als vertegenwoordiger van het ontwerp, dat de uitvoerende partijen het ook zo uitvoeren zoals initieel is bedoeld.

Omdat u ook enkel het creatieve deel kunt afnemen, wordt voor fase 5 een nieuwe offerte gemaakt. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Plan een gratis intake gesprek in!