Reviews on Studio twentyfour

Lees hier over de ervaringen van anderen

Niets is zo waardevol als een goede review. Dit is de bekroning op mijn werk. Ik vind het heel belangrijk dat men tevreden is met mijn advies, ontwerp en begeleiding. 

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met Studio Twentyfour hebben ervaren? 

Nikki is erg professioneel, denkt goed mee en geeft het ook aan wanneer iets niet mooi is.

Marjolein Desmet

Onlangs hebben we een adviesgesprek gehad met Nikki over andere kleuren op de muren. Ons meubilair staat en nu was het tijd om de witte wanden aan te pakken. Althans, dat vond ik. Mijn man daarentegen vond de rust van de witte muren juist heel fijn. Nikki had dus een leuke uitdaging aan ons samen!  Bij de ontmoeting was er meteen al een klik. Nikki komt super professioneel en warm over, en je voelt je al snel bij haar op je gemak. Ze nam alle tijd om ons allebei echt te leren kennen en te achterhalen wat onze wensen en voorkeuren waren. We vonden het mega knap hoe ze, met respect voor onze individuele en best uiteenlopende voorkeuren, toch tot een kleurenpalet kwam die ons allebei aansprak! Ze durfde daarbij ook buiten de kaders te denken en nieuwe ideeën te opperen. Hierdoor werd het geheel veel gaver en origineler. Precies waarvoor je een expert nodig hebt! Studio Twentyfour is een aanrader als je een betrokken en creatieve adviseur zoekt.  Bedankt Nikki!

Robin van yperen

Voor mijn fotografie wilde ik graag een logo zodat ik deze kon gebruiken als watermerk door mijn foto’s. Ik dacht gelijk aan Nikki. Ik had gezien dat ze ook voor iemand een geboortekaartje had ontworpen en ik heb gelijk gevraagd of zij voor mij een logo wilde maken. Ik had wat voorbeelden gevonden van wat ik mooi vond en dit naar haar opgestuurd en aangegeven wat ik mooi vond. Het was een heel proces, maar Nikki heeft een prachtig logo voor mij ontworpen. Hij is nog mooier geworden dan dat ik voor ogen had. Nikki is erg professioneel, denkt mee en geeft het ook aan als iets niet mooi zou zijn. Ze heeft talent en ik ben meer dan tevreden en blij met het resultaat.

Logo Robin van yperen copy (1)

Fam. Baarn

Mijn partner en ik wilde een complete renovatie van de beneden verdieping. Nikki heeft ons van A tot Z begeleid in dit proces. Mijn partner en ik hadden uiteenlopende ideeën over de verbouwing en de inrichting. Nikki heeft ons bij de hand genomen en ons geholpen onze ideeën vorm te geven maar ook de uiteenlopende menigen samen te brengen. Door goed te luisteren naar onze wensen is Nikki tot een heel mooi ontwerp gekomen. Nu bijna negen maanden later is alles klaar en zijn we enorm blij met het eind resultaat. Het geduld en de enorme drive om dit tot een succes te maken was geweldig. Bedankt Nikki! We gaan nu genieten in ons droomhuis en op naar de bovenverdieping

Ursula Phoelich

Nikki heeft voor mij de hele huisstijl van mijn schoonheidssalon ontworpen. We zijn begonnen met het logo en omdat deze zo mooi is geworden besloot ik meerdere opdrachten bij haar neer te leggen. Ze begreep goed wat ik voor ogen had en heeft mij begeleidt in de uitbesteding van het drukwerk. Alles is precies hoe ik het wilde en ik ben ontzettend blij met de professionele uitstraling van mijn folders, prijslijsten en visitekaartjes. 

Dankjewel Nikki! 


Van Deutekom

Wij hebben Nikki gevraagd om een kleur en styling advies te geven, zodat onze woonkamer een eenheid zou worden.  En een gezelligere sfeer zou krijgen. Wij hebben een bijzonder blauw schilderij, blauwe fauteuils en okergele stoelen. Onze vraag/uitdaging was om een meer modern klassieke uitstraling in ons huis te krijgen. Nikki luistert echt naar je wensen en komt met meerdere goede ideeën. Deze werkt ze uit in verschillende documenten die wij later met vrienden en familie konden bespreken. Tijdens het proces staat ze ook echt open voor onze ideeën en meningen. We zijn erg blij met de adviezen!

Lisa Bergsma

Ik was opzoek naar een mooi en uniek ontwerp voor de begane grond van mijn woning. Nikki heeft mij hierbij ontzettend goed geholpen door een prachtig ontwerp te maken dat helemaal aan mijn wensen voldeed. Nikki kwam zelf met vele leuke, creatieve ideeën waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Dit maakt Nikki echt een fantastische ontwerper met passie en oog voor detail. Ook de communicatie verliep tijdens het gehele proces erg fijn. Heel erg bedankt Nikki! Ik voel me weer helemaal thuis!

Ik zou Nikki dan ook zeker aanbevelen! 

Gaan we koffiedrinken?

Ontzettend trots en dankbaar dat ik zulke mooie reviews heb mogen ontvangen. Heldere communicatie en transparantie in het proces staan bij mij op één. Ik wil mijn klanten echt ontzorgen en inspireren. Als ik voor iemand aan de slag ga dan fantaseer ik hoe ze het plan in enthousiasme aan vrienden en familie laten zien. Dát wil ik bereiken.  

Dus, gaan we koffiedrinken? Je mag ook vrijblijvend een kennismaking via zoom inplannen om te kijken of we een match zijn. Dan gaan we een half uurtje kletsen en kijken we samen wat het beste past. 

Ik hoop je te mogen ontmoeten!

Liefs,

Nikki Holla