3D Ontwerp

Moodboard | 3D Presentaties | Materialiseringsgesprek | Werktekeningen | Lichtplan | Bouwbegeleiding

Wanneer u gaat verbouwen, een nieuwbouw project start of gaat verhuizen, is een goed plan op maat onmisbaar. U ziet al ver van te voren middels 3D tekeningen hoe uw toekomstige woning eruit komt te zien en heeft u ruimschoots de tijd om rustig na te denken over de keuzes die u moet maken. 

Een van de eerste dingen die u moet aangeven bij de aannemer, zijn de licht- en elektrapunten. Des te fijner is het, wanneer u dan al weet waar bijvoorbeeld uw eiland komt en waar er dan elektra in de vloer gelegd moet worden. Door deze punten van te voren in een proces te tackelen, voorkomen we de ‘we hadden eigenlijk…’ uitspraken achteraf. 

Samen met Nikki kunt u leveranciers bezoeken om materiaal uit te kiezen of om bijvoorbeeld producten te testen. Bijvoorbeeld de lichtsterkte van een specifiek type lamp. Of als u wilt proefzitten voor u uw bank besteld.

Studio Twentyfour ontwerpt een compleet plan, gebaseerd op uw wensen, budget en eisen. Het ontwerp dient als rode draad voor de uitvoering en geeft duidelijk richting als u het overzicht zoekt tijdens het bouwproces. De tekeningen worden gemaatvoerd t.b.v. calculatie en werkvoorbereiding, zodat ook uw aannemer en andere partijen goed van start kunnen. 

In dit traject wordt u volledig ontzorgd. U krijgt professionele ondersteuning en advies. En indien gewenst wordt u met de juiste partijen voor de uitvoering in contact gebracht. Hoe fijn is dat?

Lees hier over het verloop van een ontwerpproces. 

Previous
Next

U kunt natuurlijk ook een ontwerp voor een nieuwe keuken of badkamer laten maken. Prijzen van af €1390,-

2D Ontwerp

Moodboard | 2D Presentatie | Materiaal- en meubellijst | Lichtplan | Aankoopbegeleiding

Previous
Next

Prijzen van af €720,-

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen en zelf bijvoorbeeld een heel duidelijk beeld heeft van wat voor keuken u wilt, maar niet goed kan inschatten welke afmetingen het beste bij de ruimte passen en hoe u rekening houdt met loopruimtes e.d. is een 2D plan voor u wellicht de beste optie.

Een 2D plan is de perfecte middenweg. We starten ook hier met een kop koffie en het bespreken van uw wensen. Hierna ontvangt u een duidelijk en overzichtelijk ontwerp, aangevuld met kleur- en materiaallijst.

Soms is een compleet ontwerp in 2D niet voldoende en een volledig ontwerp in 3D te veel. Op aanvraag kan Studio Twentyfour het speciale maatwerk 3D en technisch uitwerken wanneer u een bijzonder meubel wilt laten ontwerpen. 

Een 2D plan is compleet met afwerk staat en bij behoefte kan u ook hier worden ondersteund in de verdere uitvoering. Studio Twentyfour wilt u ontzorgen en na de afronding van een 2D ontwerp heeft u een mooie handleiding om uw interieur uit op te bouwen. 

 

Interieur adviesgesprek

Advies op locatie, online of aan huis.

Is uw woning zo goed als af maar mist het ‘iets’? Moet er iets veranderen maar kunt u uw vinger er niet op leggen? Of heeft u net dat laatste duwtje in de goede richting nodig? Boek dan een interieur adviesgesprek!

Een interieur adviesgesprek is perfect wanneer u gerichte vragen heeft. Bijvoorbeeld wanneer u een andere kleur op de muur wilt, uw huidige indeling wilt veranderen of ander meubilair wilt aanschaffen maar niet weet hoe u dit goed gematched krijgt met bijvoorbeeld de vloer en gordijnen. Na dit gesprek weet u precies welke stappen u kunt nemen om uw interieur helemaal af te maken.

Een interieur adviesgesprek duurt 90 minuten en hierbij krijgt u de gelegenheid om al uw woonvragen te stellen. Vooraf vraag ik u een aantal foto’s en vragen toe te mailen ter voorbereiding op het gesprek, zodat de 90 minuten optimaal gebruikt kunnen worden. 

Interieur adviesgesprek
online of in regio Arnhem/Nijmegen

€90,-

Interieur adviesgesprek
op locatie door heel Nederland

€149,-