Het is mijn missie om de thema's duurzaam en luxe onlosmakelijk aan elkaar te verbinden in een ontwerp.

nikki19 kopie

Hi! Welkom.

Hi! Wat leuk dat je er bent. Ik ben Nikki Holla, woon samen met mijn partner Leon in Arnhem en ik ben interieurontwerper van Studio Twentyfour.

Tien jaar geleden begon mijn reis aan de Jan des Bouvrie Academie waar ik mijn Bachelor of Arts heb behaald. Inmiddels mag ik al een aantal jaar het mooiste beroep uitoefenen en heb ik mijzelf als vakkundig interieurontwerper ontwikkeld. 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij bedrijven als Van Keulen Ontwerp, Studio Sluijzer en MOLITLI interieurmakers. Deze verschillende bedrijven hebben verschillende waardes aan mij meegegeven. Zoals het belang van duurzaamheid door van Keulen. Bij MOLITLI heb ik o.a. geleerd wat voor prachtige luxe afwerkingen er zijn en hoe je deze zelf kunt ontwerpen. 

Door de jaren heen heb ik een eigen ontwerpvisie ontwikkeld. Met als missie duurzaam en luxe bij elkaar te brengen. En deze twee termen in een ontwerp onlosmakelijk aan elkaar te verbinden. 

Ontwerpen is mijn passie en het begeleiden in de uitvoering hiervan is waar mijn kracht ligt. Bewapend met een goed, betrouwbaar netwerk en een onverschrokken houding, ben ik de juiste partij voor uw interieur project!

Wat je woonvraag ook is, neem even contact op. Of plan een gratis intake, dan kijken we samen wat het beste bij je past.

Liefs,
Nikki

Van visie naar werkelijkheid.

Studio Twentyfour is een dynamisch bedrijf en begeeft zich in verschillende facetten van het ontwerp vak.  Momenteel wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan een duurzame marmer collectie die per klant geproduceerd gaat worden. Daarnaast heeft Nikki een droom om ooit een eigen lichtcollectie te ontwerpen.

Op de eerste plaats is Studio Twentyfour een interieur ontwerpstudio. Wat Nikki kenmerkt als ontwerper, is de persoonlijke benadering bij een project. Ze bezit een groot aanpassend en inlevend vermogen en door goed te luisteren weet ze de behoeftes van haar klanten goed in kaart te brengen. Ze stelt kritische vragen en biedt passende alternatieven.

Zo bezit een een interieur van haar hand altijd haar kenmerkende ontwerpers handschrift maar is het een rake vertaling van uw wensen die uit de ontwerp vraag zijn voortgekomen. 

Een ontwerp is als een compositie.

De balans en symmetrie zijn typerend in de ontwerpen van Studio Twentyfour. Nikki kiest een mix van materialen en texturen die een perfecte balans hebben ten opzichte van elkaar. We kijken in het materialiseren naar kleur, transparantie, reflectie, hard- en zachtheid van materialen.  Een ontwerp is als een compositie, het een reageert op het ander.

U kunt met elke interieur vraag bij Nikki terecht. Van een interieur adviesgesprek op locatie, een dag personal shoppen, een ontwerp voor een enkele ruimte, tot een ontwerp voor een totaal verbouwing incl. bouwbegeleiding. Nikki heeft een groot netwerk aan aannemers en vaklieden die uw verbouwing prettig laten verlopen.  Maar vanzelfsprekend kunt u ook alleen het creatieve deel afnemen als u de verbouwing zelf wilt begeleiden!

Studio twentyfour hanteert een state of the art houding. Daarvoor is Nikki constant bezig met innovatie en ontwikkelingen in trends. In de breedste zin van het woord. Door haar afstudeerscriptie heeft ze een fascinatie ontwikkeld voor ‘Healing Environment’ een principe waarbij de omgeving bijdraagt aan hoe iemand zich voelt. 

 

 

Verander de wereld, begin bij jezelf.

Vanuit verwondering en dankbaarheid  is mijn interesse in natuurlijke en duurzame materialen gegroeid. Daarmee voorzie ik mijn ontwerpen van een krachtige boodschap. Vanzelfsprekende schoonheid door ongerepte materialen. Een duurzaam ontwerp hoeft niet suf te zijn of alleen uit kurk te bestaan. Er zijn zoveel prachtige alternatieven en ik zie het als morele verplichting mijn kennis en bewustwording hierin te ontwikkelen.

Deze kennis wil ik op een ‘zachte’ manier meegeven aan mijn klanten. Daarmee bedoel ik, dat ik niet verkondig dat alles duurzaam moet zijn. Het is een proces en esthetiek staat vooraan. Het gaat mij met name om het creëren van het draagvlak om iemand een keuze aan te bieden waar zij zich misschien niet van bewust waren dat deze bestond. 

Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik een zorgvuldig gekozen lijst aan materialen, meubels en verlichting heb die passen bij mijn kernwaarden als ontwerper. Van midden tot hoog segment.

Weten hoe een ontwerp proces verloopt?

Na ieder gerealiseerd project doet Studio Twentyfour een donatie dat bijdraagt aan het herstel van de biodiversiteit.