Materialdossier | Wonderwall Studios

Date

Hout van oude wagondelen, wijnvaten, vergane schuurtjes en verlaten huizen. Wat móet je ermee? Nou, dat zal ik je vertellen. De uitspraak ‘one mans trash is another mans treasure’ was nog nooit zó accuraat.

In deze blog lees je over prachtige upcycled houten panelen en hoe je ze kunt toepassen.

wonderwall, eigen beeld

Vergaard in Indonesië, Kroatië, Polen en India. Met als vereiste dat het als vergaan materiaal geborgen moet kunnen worden, met als doel om er prachtige houten panelen van te maken die een interieurontwerp naar een hoger niveau tillen. En dan ook nog van zó’n kwaliteit, dat het een leven lang meegaat. Duurzaam en luxe ten top en dat is natuurlijk waar Studio twentyfour voor staat.

https://theartofliving.nl/artistieke-houten-wand-wonderwall-studios/

Wonderwall Studios is het bedrijf achter dit prachtige materiaal en zet in ieder land waar zij materiaal vergaren een productie op met de locals. Zij verschaffen werk aan de plaatselijke houtbewerkers en timmerlieden en zorgen zo dat de plaatselijke economie er ook van profiteert.

Inmiddels is het aanbod al zo gevarieerd dat er ruime keuze is in houten panelen. Het is toepasbaar als wandafwerking maar je zou er ook de onderkant van een bar mee kunnen bekleden. Het is een upgrade voor iedere wijnkelder, slaapkamer of badkamer.

Wil je nou meer weten over dit materiaal? Of sparren waar het bij jou thuis nou het mooist tot z’n recht komt? Stuur een bericht, dan neem ik contact op. Mocht je tot aankoop over willen gaan, kan ik je ook van een leuke korting voorzien.

Voor nu, hoop ik vooral dat je geïnspireerd raakt door dit prachtige materiaal en ziet dat duurzaam en luxe hand in hand kunnen gaan.

 

 

Inmiddels is het aanbod al zo gevarieerd dat er ruime keuze is in houten panelen. Het is toepasbaar als wandafwerking maar je zou er ook de onderkant van een bar mee kunnen bekleden. Het is een upgrade voor iedere wijnkelder, slaapkamer of badkamer.

Wil je nou meer weten over dit materiaal? Of sparren waar het bij jou thuis nou het mooist tot z’n recht komt? Stuur een bericht, dan neem ik contact op. Mocht je tot aankoop over willen gaan, kan ik je ook van een leuke korting voorzien.

Voor nu, hoop ik vooral dat je geïnspireerd raakt door dit prachtige materiaal en ziet dat duurzaam en luxe hand in hand kunnen gaan.

Meer
lezen?