3 Tips | Paasdecoratie

Date

In to pasen maar niet in al die heftige kleuren die daarbij horen? Say no more, I’ve got you covered. In deze blog geef ik je 3 tips hoe jij de show steelt met leuke paasdecoratie!

 1. Een narcis in een glas.
  De schoonheid zit in de eenvoud. Snijdt de stengel van de narcis schuin en kort af. Vul je mooiste waterglas met een laagje water (iets minder dan halfvol) en plaats vervolgens voorzichtig deze mooie, gele bloem in het glas. Probeer het steeltje iets te buigen waardoor de knop van de bloem mooi naar boven staat.
  Narcis in glas, eigen beeld.
 2. Vul je favoriete glazen item met paaseieren!
  En dan niet van die felgekleurde maar dat had je wellicht al door ;). Deze eieren schilderen we zwart, de witte laten we wit. Scheelt ook weer arbeid, iedereen blij. Maar enkel zwart-wit is ook zo monotoon en om dat nou wat op te leuken heb ik naturel gekleurde veren gekocht en kwartel eieren, dat zijn die mooie gespikkelde!
  Mijn advies is om een paar veertjes op de bodem van je object te leggen en naar willekeur deze van een eerste laag zwarte en witte eieren te voorzien. Vervolgens vul je de gaten op met de kwartel eitjes. En zo bouw je door, easy does it! En zeg nou zelf, dit ziet er toch geweldig uit?
  Gezellige paaseieren in glazen object, eigen beeld.
 3. Leg een linnen servet óp je bord i.p.v. ernaast en decoreer deze.
  Last but not least, de linnen servetten. Ik heb de linnen servetten onlangs uitgevonden. Man, wat kan je hier veel mee stylen, zeg! Op het bord, naast het bord, netjes gevouwen of nonchalant.
  Voor deze setting heb ik hem tweemaal gevouwen op het bord om de compositie van de tafelsetting als geheel wat meer in balans te brengen. Anders wordt het zo rommelig. Maar om het nou nèt even wat meer bijzonder te maken, heb ik een menu kaart ontworpen en naam kaartjes voor de gasten. De narcis in de lichte setting naast het servet en de tak in de donkere setting op het servet maken het bord samen met de eitjes helemaal af. Zo hebben je gasten iets kleins te snoepen voordat het voorgerecht komt en een leuk bord om naar te kijken terwijl ze wachten op het heerlijks dat nog komen zal.
  Linnen servet op bord, eigen beeld

Ik vind het geweldig om bij gelegenheid de tafel te stylen, heb jij dat nou ook? Zeker in deze tijden moeten we het toch echt zelf een beetje gezellig zien te maken. Mocht je wat hebben gehad aan deze blog, maak dan een foto van jouw paasdecoratie en tag @nikkiholla . Het lijkt mij geweldig om jullie werk te zien!

Heb je nou een evenement wat je bijzonder wilt aankleden maar geen zin om het zelf te doen? Stuur mij dan een berichtje en dan neem ik contact met je op. We bespreken samen jouw wensen en budget en ik zorg dat jouw evenement voorlopig nog wel even bij jouw gasten blijft hangen!

Bedankt voor het lezen!

 

Paasdeco op linnen, eigen beeld.

Meer
lezen?